011-18 00 60 | 0720-62 42 06 info@hotelldrott.se

Turistinformation

I Norrköping finns mycket att se och uppleva. Här möts historia och framtid. Istället för att riva och bygga nytt när de stora fabrikerna lades ned, så satsade Norrköpings kommun på att slå vakt om det annorlunda industrilandskapet.

Norrköping är ett sjudande centrum för utveckling, utbildning och kultur. Där kan vi nu se våra vackra vattenfall längs Motala Ström, besöka ”Arbetets Museum” och den gamla bomullsfabriken ”Strykjärnet” som ligger mitt i strömmen. Här finns också ”Stadsmuseet” och det nya Konsert & Kongresshuset ”Louis De Geer” där man bland annat kan njuta av Norrköpings symfoniorkester och många andra föreställningar.

I centrum känns det mesta nära och många gillar att shoppa här, butiker varvas med cafeér och restauranger och på kvällarna sjuder nöjeslivet i hög puls. Bara ett stenkast från Hotell Drott hittar du charmiga kvarteret ”Knäppingen” där små butiker blandas med torghandel och restauranger. Passa på och njut av en god kopp kaffe på någon av de många uteserveringarna.

Här i Norrköping har du nära till det mesta, fina fiskevatten mitt i city, stora parker, kaktusplanteringen i Carl Johans park, hällristningarna vid Himmelstalund, Himmelstalundsbadet, Lindöbadet, Östgötaskärgården med härliga badplatser, Kolmården Djurpark, Tropicarium, Go-Kart banor, fler fina bowlingcenter m.m.

Det är inte många minuters bilfärd mellan golfbanorna och till flygplatsen kan man i princip gå!

Vår personal i receptionen hjälper dig gärna med fler tips på Norrköpings många aktiviteter.

För att boka kan du även kontakta oss på

011-18 00 60

Hotell Drott i Norrköping AB
Tunnbindaregatan 19
602 21 Norrköping

Tel: 011-18 00 60 / 0720-62 42 06
E-post: info@hotelldrott.se

Du är välkommen att ringa, mejla eller använda formuläret nedan för att kontakta oss. Varmt välkommen!

15 + 4 =

Det här formuläret samlar in ditt namn, din e-postadress och ditt telefonnummer. Vi kan komma att lägga till dig i vår kunddatabas men vi kommer inte att dela din uppgifter med någon annan. Du kan när som helst begära att få dina uppgifter raderade genom att skicka ett mail till info@hotelldrott.se.